Toyota Avensis i źle podłączone kable rozruchowe

dobre
pytanie
3
złe
pytanie

Witam.
Mam problem z toyotą avensis 2009 rok D4D. Podłączyłem źle kable rozruchowe od innego samochodu i teraz nic nie działa, oprócz świateł mogłem zapalić jakiś przekaźnik, czy raczej bezpiecznik.
Macie Państwo jakieś doświadczenia ze źle podłączonymi kablami rozruchowymi w samochodzie Toyota Avensis?

, , , avensis,

Pytanie zadał(a) o

Twoja Odpowiedź:

Odpowiedź:
Twój nick:
WWW:
(podaj adres swojej strony jeśli chcesz ją zareklamować)
Podaj wynik:  =   

 

<<<

 

i prowadź dyskusję na forum!

Zobacz powiązane pytania na Forum

2
głosów
3
wypowiedzi
2544
wyświetleń

Opinie o łożysku Kamoka do Opla Zafiry A

Co powiecie na temat łożyska kamoka do zafiry A? Proszę o opinie. ...

Dodano 14.11.2015

1
głosów
2
wypowiedzi
1897
wyświetleń

Awaria pojazdu i utrata mocy w Opel Insignia

Mam problem z oplem insignia. Pojawia się komunikat "Awaria pojazdu" i auto traci moc. Po zgaszeniu i odpaleniu auta jest ok. Co może być...

Dodano 27.02.2016

1
głosów
0
wypowiedzi
1351
wyświetleń

Oponie o serwisie Sawa Bosch

Witam Wszystkich. Chcę zapytać o serwis Sawa Bosch, czy można tam ze spokojną głową oddać samochód na naprawę zawieszenia. I czy mają tam przyzwoite...

Dodano 27.10.2016

2
głosów
4
wypowiedzi
1525
wyświetleń

Mój Opel Insignia ma zaparowany reflektor - co robić?

Dzisiaj po lekkim deszczu jeden z przednich reflektorów w Oplu Insignia zaparował się. W dolnej części reflektora para zaczęła się nawet lekko...

Dodano 19.10.2016

i dyskutuj o nim publicznie!