Powoli kiełkuje we mnie myśl o tym, żeby założyć własny biznes. Zawsze mnie ciągnęło do kuchni ale totalnie nie wiem jk się za to zabrać. Od czego zacząć, chęci są tylko jak wystartować?? ma ktoś tu dowiadczeenie w tym temacie?
Ostatnią odpowiedź dodano 30.05.2020. Pytanie zadał(a) Osja o
Dzień dobry, zachęcam Panią do zainteresowania się konceptem pizzeri DaGrasso. Oferujemy przejrzyste warunki współpracy i partnerską atmosferę w relacjach biznesowych. Wspieramy Franczyzobiorcę na każdym etapie rozwoju inwestycji mające na celu ułatwienie startu biznesu oraz zapewnienie stałego i zrównoważonego przychodu:
• oferujemy sprawdzony know-how
• mocne wsparcie marketingowe dzięki ogólnopolskiej promocji sieci
• dostęp do projektów graficznych i materiałów marketingowych, które umożliwiają działania franczyzobiorcy w ramach marketingu lokalnego
• wsparcie szkoleniowe dla Ciebie i Twoich pracowników
• przygotowanie projektu technologicznego i aranżacja wnętrza lokalu
• wsparcie w podstawach rachunkowości biznesowej
• sprawdzony system dostaw produktów podlegających stałej kontroli jakości.
• wsparcie operacyjne Managera Regionu
Ile mniej więcej trwa proces otwierania takiego biznesu? Lokal juz mam wstępnie upatrzony
odpowiedzi udzielił(a) Osja o godzinie
Dzień dobry, moja droga przedstawiam Ci pięć kroków do podjęcia współpracy z nami:
1) Jeśli jesteś zainteresowana otwarciem własnej pizzerii DaGrasso w Twoim mieście, wypełnij kwestionariusz na stronie dagrasso.pl/franczyza,
2) Po weryfikacji kwestionariusza prześlemy materiały dotyczące placówek partnerskich – zapoznaj się z nimi,
3) Umów się z menadżerem regionu na pierwsze spotkanie, jeśli posiadasz propozycję lokalu – przyślij zdjęcia,
4) Zarówno dla siebie, jak i proponowanego przez Ciebie lokalu uzyskaj akceptację menadżera regionu,
5) Podpisz z DaGrasso umowę franczyzy i rozpocznij proces projektowo – adaptacyjny, oraz etapy szkoleń dla siebie i Twoich pracowników.
Gdyby pojawiły się pytania, jestem do dyspozycji.
Konsultant marki DaGrasso
Czy można taką restaurację otworzyć w mniejszym mieście? Zawsze mi u nas brakowało dobrej pizzy, może to właśnie byłby dobry pomysł na biznes. Miasto około 20-22 tys mieszkańców, nawet mam jeden lokal na oku.